top-lefttop-leftbottom-leftbottom-right
corner-top-leftcorner-top-rightcorner-bottom-leftcorner-top-right

Menu trigger Menu

Gebouwen foto

De gebouwen

De wooneenheden bevinden zich in kleine gezellige gebouwen met nooit meer dan 7 wooneenheden. Elk gebouw heeft zijn eigen stijl, van meesterwoning met een rijk verleden tot een vernieuwbouwd hotelletje in strakke, functionele vorm. De gebouwen ...

Lees meer

De wooneenheden bevinden zich in kleine gezellige gebouwen met nooit meer dan 7 wooneenheden. Elk gebouw heeft zijn eigen stijl, van meesterwoning met een rijk verleden tot een vernieuwbouwd hotelletje in strakke, functionele vorm. De gebouwen zijn opgebouwd of herbouwd met ecologisch verantwoorde en duurzame materialen en met de klemtoon op gezond wonen.

De wooneenheden bevinden zich in kleine gezellige gebouwen met nooit meer dan 7 wooneenheden.

Elk gebouw heeft zijn eigen stijl, van meesterwoning met een rijk verleden tot een vernieuwbouwd hotelletje in strakke, functionele vorm.

De gebouwen zijn opgebouwd of herbouwd met ecologisch verantwoorde en duurzame materialen en met de klemtoon op gezond wonen.

Sluiten

Gebouwen foto

De gebouwen

De wooneenheden zijn even verscheiden als mensen kunnen zijn, er zijn studio’s voor één persoon, voor koppels en appartementen met één, 2 of 3 slaapkamers en een duplex. Alle wooneenheden beschikken over een volledig ingerichte keuken en bad...

Lees meer

De wooneenheden zijn even verscheiden als mensen kunnen zijn, er zijn studio’s voor één persoon, voor koppels en appartementen met één, 2 of 3 slaapkamers en een duplex. Alle wooneenheden beschikken over een volledig ingerichte keuken en badkamer en worden verwarmd met centrale verwarming met een eigen ketel. Alle accomodatie en verdere uitrusting worden gratis ter beschikking gesteld. Alle wooneenheden zijn geschikt voor allergiegevoelige personen.

De wooneenheden zijn even verscheiden als mensen kunnen zijn, er zijn studio’s voor één persoon, voor koppels en appartementen met één, 2 of 3 slaapkamers en een duplex.

Alle wooneenheden beschikken over een volledig ingerichte keuken en badkamer en worden verwarmd met centrale verwarming met een eigen ketel.

Alle accomodatie en verdere uitrusting worden gratis ter beschikking gesteld. Alle wooneenheden zijn geschikt voor allergiegevoelige personen.

Sluiten

De huurcontracten

De huurcontracten worden afgesloten voor een bepaalde duur en kunnen verlengd worden

De huurprijzen varieren

van

€330

tot

€900

Algemene
maandelijkse kosten

Zijn begroot op

€15

Gas gas icon

Water water icon

Elektriciteit elektriciteit icon

worden betaald in maandelijkse provisies en jaarlijks afgerekend aan de hand van eigen meters zodat u meteen voordeel haalt uit een zuinig en bewust omspringen met onze natuurlijke bronnen.